Ontmoet onze Vistage Chairs

Breng zakelijke leiders naar het volgende niveau.

Michelle Jewett | Vistage Chair

Wie worden Vistage Chairs?

Vistage Chairs zijn mensen vol toewijding willen bijdragen aan het verbeteren van de effectiviteit en de levens van CEO’s en andere beslissers binnen organisaties. Zij zijn volleerde zakelijke leiders en mentoren, die zorgvuldig geselecteerd zijn uit verschillende branches. Op het hoogtepunt van hun carrière, waren zij er zich van bewust, welke positieve bijdrage konden hebben als mentor.
Begeleiding door een Vistage Chair creëert een rimpeleffect, dat door de hele organisatie gevoeld wordt [het managementteam, de medewerkers], maar zeker ook in de gemeenschap van het Vistage lid [zoals de eigen familie en de gezinnen van medewerkers].

Lees meer over het worden van een Vistage Chair

Robert Powell | Vistage Chair

Wat brengt het de leden een Vistage Chair te hebben?

Profiteer van een zakelijke leider en mentor die zich bewezen heeft, ervaren en onbevooroordeeld is. Wiens enige belang uw belang is. Vistage Chairs hebben een commitment om zichzelf en u continu te ontwikkelen, zodat zij u proactief kunnen ondersteunen met de meest actuele instrumenten, bronnen en kennis die uwe business helpen groeien. De relatie die Vistage leden opbouwen met hun Chair verandert hun leven dramatisch, zowel zakelijk als persoonlijk.

Het is niet alleen gezegd, het is ook bewezen! Meer dan 800 Vistage Chairs wereldwijd helpen dagelijks de leiders van vandaag naar hun volgende niveau.

Ontmoet enkele Vistage Chairs en lees waarom zij Chair zijn geworden.

“Ik werk met CEO’s zowel individueel als in een besloten adviesgroep om hen te helpen meer leiding te nemen op gebieden zoals strategie, effectiviteit en duurzaamheid op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik vindt het fantastisch om de duidelijkheid en lef bij een leider aan te roepen zodat deze de moed heeft om zijn business verder te brengen.”

Mark Murphy,
Yorba Linda, California

Vistage Chair sinds 2012
Achtergrond

“Ik help mijn leden door ze te laten vaststellen wie zij zijn, waar zij nu staan als leiders en waar zij heen willen als leiders. Ik zorg ook voor een platform — een plek om te kunnen zijn, van waaruit ze kunnen groeien, steun vinden en veranderingen kunnen doorzetten. Ze hoeven het dan niet helemaal alleen te doen.”

Lance Descourouez
San Francisco, California

Vistage Chair sinds 1998
Achtergrond

“Wat zorgt voor het vrijkomen van iemands motivatie? Wat zorgt voor een goede focus van teamleden die effectief samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken? Wat maakt dat een organisatie productief en agile is? Deze vragen maken mijn passie keer op keer wakker als een leider van een bedrijf en als vertrouwde adviseur.”

Dwight Frindt
Seattle, Washington

Vistage Chair sinds 1994
Achtergrond

“Onze leden zijn al echte doeners en sterke beslissers. En dan zijn er de dingen die ze niet doen en waar zij zichzelf niet zeker genoeg voelen om te doen. En dat is nu precies waar ik hen als Chair de discipline breng om in actie te komen en continue begeleid naar het volgende niveau.”

Janet Fogarty
Denver, Colorado

Vistage Chair sinds 1993
Achtergrond

“Mijn aanpak als Chair is krachtig, compassievol en resoluut. Ik kom van een militaire achtergrond en heb hard gewerkt om competente Chair te worden. Ik help mijn leden door ze een mindset van een krijger bij te brengen ten opzichte van de uitdagingen waarvoor ze staan, zodat ze alles aan durven gaan. Niets houdt hen tegen – zowel in het dagelijks leven als in hun business.”

Arturo Lopez
Houston, Texas

Vistage Chair sinds 2014
Achtergrond

“Ik geloof heel sterk in de kracht van een groep. Vistage combineert dit met de mogelijkheid om met top-CEO’s en ondernemers te werken om groei en waarde op verschillende vlakken te creëren : zowel   persoonlijk, als voor hun medewerkers en families en de gemeenschap waarin zij leven.”

Linda Gabbard
Atlanta, Georgia

Vistage Chair sinds 2005
Achtergrond

“Mijn missie is om cash in de handen, en balans in de levens van mijn leden te brengen.”

Michael Malone
San Diego, California

Vistage Chair sinds 2005
Achtergrond

“Ik geniet ervan die betrouwbare adviseur te zijn, die vertrouweling. Vanuit een persoonlijk niveau vind ik het heerlijk mijn leden te helpen, hun professionele en persoonlijke doelen te bereiken.””

Robert Powell
Pittsburgh, Pennsylvania

Vistage Chair sinds 2014
Achtergrond

“Een Chair te mogen zijn is een kans om niet alleen impact te hebben op een individu, niet alleen op een team, maar op de medewerkers, op de families thuis van deze mensen, en het rimpel-effect daar weer van.”

Scott Seagren
Chicago, Illinois

Vistage Chair sinds 2010
Achtergrond

“Ik wilde iets doen dat écht een verschil kon maken voor mensen; iets dat hen werkelijk zou helpen de problemen op te lossen die ik in bedrijven gezien had.”

Mark Taylor
New York City, New York

Vistage Chair sinds 1995
Achtergrond

“Als Vistage Chair heb ik de mogelijkheid om de reis samen met CEO’s te maken. Wanneer je een Chair bent, heb je de mogelijkheid, CEO’s door de jaren heen te zien groeien en ontwikkelen.”

Patty Vogan
Orange County, California

Vistage Chair sinds 2006
Achtergrond

  • *betekent: gaarne invullen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden. Zie Privacybeleid van Vistage voor meer informatie.