CEO / Executive
Coaching Services

Volledig toegewijd aan uw succes.

Vistage brengt al meer dan 60 jaar succesvolle CEO’s bedrijfseigenaren en beslissers bijeen in vertrouwelijke adviesgroepen.

Ervaren CEO executive coaches, Vistage Chairs genoemd, begeleiden elke groep. Het zijn zij, die zorgen dat de Vistage ervaring voor zo veel leden zo krachtig en effectief is.

Vistage Chairs zijn een onderscheidende groep van succesvolle zakelijke leiders die organisaties geleid hebben in een brede scala van branches. Sommigen waren eigenaren, velen waren CEO’s van locale en internationale bedrijven. Wat ze allen gemeen hebben, is hun passie hun inzichten en ervaring te willen delen waarmee zij andere zakelijke leiders op hun pad naar persoonlijke en professionele groei begeleiden door middel van executive business coaching.

Coaching tussen gelijken is de basis van uw succes als leider

Iedere Vistage Chair vormt en faciliteert een vertrouwelijke adviesgroep van 12-16 hoog-gekwalificeerde executives. Elke Vistage adviesgroep wordt specifiek samengesteld voor CEO’s, MKB-eigenaren en beslissers. Zij zijn zo opgezet, zodat de leden elkaar kunnen helpen elkaars meest dringende issues open op tafel te leggen en gebruik kunnen maken van de ervaringen van andere beslissers aan die tafel die met vergelijkbare situaties te maken hebben gehad. De rol van de Vistage Chair is ervoor te zorgen dat de ervaring en wijsheid van ieder lid optimaal ingezet wordt in een Vistage meeting.

Meer dan 21,000 leden over de hele wereld rekenen op elkaar in hun vertrouwelijke adviesgroepen om andere perspectieven en nieuwe ideeën te krijgen en kansen te benutten.

De Chair roept u ter verantwoording om uw leerproces en ontwikkeling te stimuleren en te steunen

Alle leden hebben naast de vertrouwelijke adviesgroep-meetings ook één-op-één executive coaching sessies met hun Chairs, waarin zij waardevolle zakelijke inzichten opdoen en de Chair als toegewijde mentor hebben. Chairs stimuleren en ondersteunen de persoonlijke en professionele groei van ieder lid en roepen hen ook ter verantwoording voor het nemen van actie om hun doelen te bereiken. Zij helpen hun leden zich te ontwikkelen en delen met hen hun kennis die zij hebben vergaard gedurende hun buitengewone carrières als  CEO’s, beslissers and bedrijfseigenaren.

Vistage Chairs verzorgen de “best-in-class” executive coaching

Je kunt hen CEO coach of executive coach noemen, maar Vistage Chairs zijn veel meer dan dat. Zij zijn volledig toegewijd aan het succes van hun leden. Door hun executive coaching, stimuleren zij het denkproces, kaderen én herademen zij issues, begeleiden zij discussies en zorgen zij voor (wederzijds) verantwoording in de groep. Vistage Chairs pakken deze taken op met als enige doel ervoor te zorgen dat de leden hun bedrijf nóg succesvoller maken.

En zij bereiken ook daadwerkelijk resultaat hiermee.

Leden blijven gemiddeld zeven jaar verbonden aan Vistage – en  hun bedrijven groeien 2.2 keer sneller dan gemiddelde MKB bedrijven in America, volgens een analyse uit 2017 van analysis of gegevens van Dun & Bradstreet.

Wat onze leden zeggen

De Vistage ervaring heeft al meer dan 60 jaar een diepgaande impact op bedrijven.

“Door de Vistage ervaring en de executive coaching van mijn Chair, ben ik een betere leider geworden. Het ter verantwoording geroepen worden door zowel de leden als mijn Chair, is van onschatbare waarde en heeft mij geholpen besluiten te nemen die erg goed waren voor mijn bedrijf. Ik waardeer ook erg de veiligheid van het met elkaar kunnen delen van zorgen of issues, die ik met niemand anders kan delen. Mijn enige spijt is dat ik niet eerder lid geworden ben.”

Gordon J. Bernhardt
President & CEO of Bernhardt Wealth Management, Inc.
Lind sinds 2009