De Vistage ervaring

Ontworpen om groei te versnellen.

Feyzi Fatehi
Lid sinds 2006

De meeste leiders weten dat zij hun succes te danken hebben aan een handvol belangrijke beslissingen die zij gemaakt hebben in hun leven. Het maken van de juiste beslissingenis van essentieel belang voor de groei van uw bedrijf. Wij hebben de hele Vistage-ervaring gebouwd rondom ondersteunende activiteiten om zakelijke leiders hierin te ondersteunen.

Dus wat maakt Vistage dan zo uniek? Dat is de combinatie van mensen, processen en middelen. Als lid heeft u toegang tot het meest uitgebreide palet van diensten, onderzoek en experts om de problemen, die voor ú belangrijk zijn, aan te pakken. Een gemeenschap van resultaatgerichte leiders die elkaar willen helpen en steunen. En toegang tot informatie en praktische inzichten die exclusief voor Vistage leden beschikbaar zijn.

Vistage werkt

En wij hebben het bewijs dat het werkt: Volgens een rapport van Dun & Bradstreet uit 2017, groeien Bedrijven van Vistage leden 2.2 keer sneller dan vergelijkbare MKB bedrijven in Amerika.

Hoe we dat voor elkaar krijgen?

Exclusieve, vertrouwelijke adviesgroepen
Kom maandelijks met 12-16 andere, kwalitatief hoogstaande CEO’s, zakelijke leiders en andere beslissers tezamen. De leden komen alleen uit verschillende branches, er is nooit directe concurrentie aanwezig, dus u kunt vrijuit met uw gelijken en gelijkgestemden praten. U krijgt hier andere perspectieven op uw situatie door de visie van uw medeleden, die vergelijkbare situaties hebben meegemaakt. Het enige doel dat uw toehoorders hebben, is u helpen met uw situatie. Een ervaren CEO, executive coach begeleidt de gesprekken.

Executive coaching van een volleerd zakelijk leider
Ontmoet uw executive coach iedere maand voor een één-op-één coaching om uw meest dringende uitdagingen en kansen tebespreken. Uw coach is uw gidsen met zijn ervaring zal hij u wijzen op die hulpbronnen en experts, die u helpen bij het maken van de meest kritische beslissingen.
Ontmoet onze Chairs

Sprekers van wereldklasse die u uitdagen.
Leer van vakbekwame sprekers, die zelf ook zakelijk leider zijn of zijn geweest tijdens de groepmeetings of regionale activiteiten. Zij dagen u uit om anders naar uw bedrijf en uzelf te kijken en laten u innovatieve manieren zien om uw business te optimaliseren en geven u een boost om uzelf verder te ontwikkelen.
Ontdek onze sprekers

Eigen onderzoek van Vistage, ondersteund door deskundige analyse
Vistage Research creëert en selecteert relevante onderzoeksresultaten en werkt daarin samen met de ’s werelds slimste koppen [o.a. Stanford University] om doordachte analyses te maken die u helpen bij het voorbereiden van uw organisatie voor de toekomst.
Bekijk research en inzichten

Een betrouwbare community die betrouwbaar advies biedt
Verbind uzelf met experts op deelgebieden voor advies en aanbevolen leveranciers van diensten, zonder het wiel zelf opnieuw uit te hoeven vinden. Zoek op branche, functie of geografie. Vind betrouwbaar advies en nieuwe connecties via Vistage Networks.
Leer meer over Vistage Networks

21,000 leden. 20 landen. 1 doel.
Vind uitgebreide manieren om te netwerken. Verbind met gelijken tijdens evenementen, maak een eigen netwerk aan of gebruik de beveiligde online database om leden, Chairs of sprekers te vinden op naam, branche, locatie, of expertisegebied.
Lees meer over ons bedrijf

Wat onze leden zeggen

De Vistage aanpak maakt al meer dan 60 jaar een enorme impact op bedrijven.

“Zowel door de werkelijk voortreffelijke sprekers als door het dynamische advies van mijn collega-CEO’s en door de één-op-één sessies met mijn Chair, hebben we fundamenteel de wijze waarop wij ons bedrijf runnen gewijzigd, de wijze waarop wij onze teams managen en hoe we leren binnen de hele organisatie. De gezondheid en de groei van ons bedrijf zijn direct gerelateerd aan mijn lidmaatschap van Vistage”

Mike Lauber, Chairman & CEO, Tusco Display

“Negen jaar geleden werd ik lid van Vistage als een nieuwe CEO in een groeiend bedrijf. Vistage is een hele goede bron geweest voor het bepalen van mijn richting. Of ik nu aan het afwegen was om in een nieuwe onderneming te stappen of als het gaat over leren hoe HR, boekhouding of finance werkt. Iedere onderneming is in mijn groep is succesvoller dan vijf jaar geleden en Vistage is een belangrijke oorzaak hiervan”.

Mike Peart, CEO, i4D

“Vistage zorgt ervoor dat ik een CEO ben, die beslissingen neemt en een sterkere leider is. Ik vertrouw op deze ‘denktank’ om in een vertrouwelijke omgeving te discussiëren over zaken die we bereikt hebben maar ook over beslissingen waarover ik twijfel. Het uiten van mijn zorgen naar mensen die ik vertrouw, 12 CEO’s met allemaal verschillende achtergronden en perspectieven, maakt dat ik met meer vertrouwen mijn beslissingen neem, hetgeen leidt tot betere resultaten.”

Jennie McNeill Campbell, President & CEO, Stewart SteelwoodInvestments, LLC