De waarde van het lidmaatschap

Beter resultaten door betere beslissingen.

Pamela Jung
Lid sinds 2007

Niemand begrijpt de uitdagingen en behoeften van een CEO, bedrijfseigenaar of andere beslisser beter dan Vistage.

Al meer dan 60 jaar helpen we zakelijke leiders met het aanpakken van hun meest prangende uitdagingenen grootste kansen. We hebben de meest uitgebreide aanpak ontwikkeld om u te helpen concurrentieel voordeel te behalen en behouden. De kritische component in onze aanpak is onze gemeenschap, onze community.

Onze meer dan 21,000 leden in 20 landen zijn allemaal stuk voor stuk toegewijd hun bedrijf, hun leiderschap, hun gemeenschap en elkaar te verbeteren. Hun bereidheid hun ego aan de kant te zetten en de noodzakelijke strengheid toe te passen om het beste eruit te halen wat erin zit, is wat ons onderscheidt. Wat ons beter maakt.

Betere inzichten.

Sommige leiderschapsantwoorden zijn gewoon niet vinden op Google. Vistage biedt u toegang tot opvallende, betrouwbare en toepasselijke inzichten en middelen. Het begint met nieuwe perspectieven die uw vertrouwelijke adviesgroep van hoogwaardige, zakelijke leiders u geven. Het gaat verder met onderzoek met de nieuwste, direct toepasbare inzichten over onderwerpen die voor ú belangrijk zijn.

Betere leiders.

Wat gevraagd wordt van u als leider van een bedrijf,verandert als uw bedrijf groeit en nieuwe uitdagingen aan de horizon verschijnen: er worden nieuwe vaardigheden en competentiesverwacht van u als een effectieve beslisser. Vistage helpt u deze te identificeren en u hierin te trainen.

Betere beslissingen.

Wanneer uwlevensonderhoud en dat van uw medewerkers en uw reputatie op het spel staan, is het maken van de juiste beslissing pas écht vitaal. Vistage helpt u uw instincten te verfijnen, uw oordeelsvermogen te verbeteren en uw perspectieven te verbeteren in een vertrouwelijke omgeving.

Betere resultaten.

Er is meer en heftigere concurrentie tegenwoordig en ze komt uit alle richtingen, waardoor groei moeilijker wordt. Vistage leden aan de andere kant, hebben een voordeel hierin. Dat blijkt uit een onderzoek van Dun & Bradstreet in 2017, waaruit duidelijk blijkt dat bedrijven van Vistage member leden 2.2 keer sneller groeien dan gemiddelde MKB bedrijven in de USA.

Wat onze leden zeggen

David Mathieson, Managing Director, Swale Heating | Vistage lid

“Ik ben volledig overtuigd dat Vistage zijn geld meer dan waard is ”

Lorraine Tomlinson, Managing Director, John Laing Training | Vistage lid

“Ik kwam vol energie en inspiratie uit mijn eerste Vistage bijeenkomst.”

Ian Stentiford, Managing Director, Evoqua Water Technologies | Vistage lid

“Vistage bleek het juiste evenwicht te bieden tussen praktijkgericht leren en personal coaching”.