LEREN, INSPIRATIE EN TER VARANTWOORDING GEROEPEN WORDEN DOOR EEN BESLOTEN ADVIESGROEPMeer dan 100.000 huishoudens in londen, zuid-oost engeland en de midlands vertrouwen op de verwarming van swale heating om veilig en warm te blijven. David mathieson algemeen directeur van swale heating en vistage-lid in kent.

David trad in augustus 2015 in dienst bij Swale Heating na een succesvolle carrière in de bouw en engineering. “Nadat ik zes maanden bij het bedrijf was, zag ik enkele van de problemen waarmee we werden geconfronteerd. Ik besefte dat ik het uitgedaagd worden en de externe controle miste die ik in mijn loopbaan in mijn carrière zo gewoon had gevonden. “Omdat hij graag weer cter verantwoording geroepen wilde worden, besloot David om deel te nemen aan een Vistage besloten adviesgroep van gelijkgestemde leiders, onder leiding van Vistage Chair Paul Johnson.

De gelegenheid om te leren, inspiratie en steun te krijgen van mensen met een vergelijkbare functie binnen andere industrieën, was wat David aantrok in Vistage.

“De uitdagingen waar ik voor sta en de uitdagingen waar sommige van mijn leden mee te maken hebben, lijken erg op elkaar. Door alleen al te luisteren hoe andere mensen, die in vergelijkbare situaties gezeten hebben of zitten, deze problemen in hun bedrijf hebben aangepakt en wat werkte of niet werkte, was heel erg waardevol. Ik kreeg ik beproefde adviezen en tips over problemen. “Naast onpartijdig advies werd David ook uitgedaagd en ondersteund door zijn medeleden. “Omdat het een groep is die maandelijks bijeenkomt, weet ik dat de leden me ter verantwoording roepen, dus elke keer als we elkaar ontmoeten, moet ik eerlijk kunnen zeggen hoe ik vooruitgang heb geboekt.”

Naast de waarde voor David van de reguliere groepsbijeenkomsten, biedt zijn maandelijkse één-op-één meeting met Vistage-voorzitter Paul Johnson, voor David een goede gelegenheid om diep in te gaan op kwesties en onderwerpen. Toen hij zich bij Vistage wilde aansluiten, moest David een tastbaar rendement laten zien voor zijn investering, zowel vanuit een financieel perspectief als vanwege de tijd die hij weg zou zijn van het bedrijf.

“Het besluit om lid te worden van Vistage was niet per se het gemakkelijkste, er is altijd vraag naar geld van verschillende afdelingen en ik moest de uitgaven aan mijn voorzitter rechtvaardigen. Ik was er van tevoren van overtuigd dat de kosten de moeite waard zouden zijn en nu ruim een jaar lid van Vistage ben, ben ik er meer dan ooit van overtuigd dat het geld en tijd goed besteed is. Als je een consultant vraagt en dat advies krijgt, kostte je dat honderdduizenden ponden. “Voor David is de grootste investering niet het bedrag, maar de dag die hij elke maand uitgeeft om bij Vistage aan het het bedrijf te werken, in plaats van erin. “Die tijd is echt krachtig en ik neem altijd iets mee dat me uitdaagt om anders te denken en dingen te verbeteren.”

Voor David betekent Vistage nieuwe kansen, waardoor hij vragen kan stellen en feedback kan krijgen van niet alleen zijn groep, maar ook de bredere Vistage-community. “We waren op zoek om de Net Promoter Score te implementeren en door contact te maken met het bredere Vistage-netwerk, ontving ik de voors-en-tegens van implementatie, softwarepakketten die konden helpen, begeleiding en hulp. Dat is een mogelijkheid die je nergens anders vindt. ‘

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden. Zie Privacybeleid van Vistage voor meer informatie.