Download “De 7 wetten van leiderschap voor CEO's”
Lees meer
Word Vistage Chair
Word Vistage Chair
De lat ligt hoog maar dat geldt ook voor wat je kunt bereiken

Begin een Vistage Chair praktijk.

Begeleid zakelijke leiders zodat zij betere beslissingen nemen.

 

Heb een significante impact op hun levens, zowel zakelijk als persoonlijk. Deel jouw jarenlange ervaring en kennis en wees het lichtpunt voor CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers. Gezamenlijk pak je problemen en complexe uitdagingen aan. Wat jij al bereikt hebt en wordt zo de inspiratie voor anderen om ook groot te worden.

 

Het is een zingevende rol en ook financieel aantrekkelijk werk. Op jouw eigen voorwaarden.

Samen bouwen wij jouw groep
1
Bouw je eigen groep
Wanneer je Vistage Chair bent bouw je allereerst samen met de Vistage Benelux organisatie een besloten adviesgroep op van 12-16 hoogwaardige CEO’s en beslissers uit niet-concurrerende branches. Je bent vanaf dat moment de voorzitter [Chair] van deze groep die de leden iedere maand bijeenbrengt voor een open, vertrouwelijke, meeting. Tijdens deze sessie wordt gesproken over onderwerpen die voor de leden het meest dringend en belangrijk zijn.
2
Stimuleer en faciliteer
Je stimuleert het kritisch denken van de leden zodat er discussies gevoerd worden die impact hebben en het verschil maken. Je faciliteert de samenwerking zodat de leden concrete actieplannen maken en beïnvloedt de leden zodat zij groeien, zowel zakelijk als persoonlijk, beantwoordt én bevraagt de antwoorden om tot de beste beslissingen te komen.
3
Coach individueel
Iedere maand heb je individuele coaching sessies met ieder groepslid om hem/haar te ondersteunen en richting te geven. Hiermee bouw je een unieke verbinding op die een sterke basis vormt voor vertrouwen en groei.
4
Verbind mensen, middelen, tools en experts
Een andere belangrijke rol van Chairs is het verbinden van de leden met de juiste middelen, mensen, tools en experts. Dit helpt hen om goed geïnformeerd hun belangrijke leiderschapsbeslissingen te nemen.
Het is een zingevende rol en ook financieel aantrekkelijk werk, op jouw eigen voorwaarden.

Waarom zou ik deelnemen aan Vistage?

Naast het feit dat Vistage al gedurende 6 jaren is erkend als één van de Top 125 opleidingsorganisaties door Training Magazine zijn er meerdere goede redenen om je aan te sluiten.

Help andere leiders
Maak het verschil en heb impact op alle niveaus van organisaties
Heb een constant inkomen
Je wordt betaald voor elke groep waarvan je voorzitter bent en er is geen limiet aan het aantal groepen dat je kunt starten.
Flexibiliteit
Als onafhankelijk ondernemer kun jij een praktijk opbouwen die jou flexibiliteit geeft en past bij jouw planning.
Lokaal
Je reistijden zijn minimaal omdat je meetings en 1-op-1's in de regio plaatsvinden.
Aanvraagformulier Vistage Chair

Wil jij meer weten over de mogelijkheid om Vistage Chair te worden? Vul dan onderstaand formulier in. Vistage Benelux zal dan op korte termijn contact met je opnemen voor een nadere kennismaking en om te kijken of jij in aanmerking komt.

Ontdek meer