Ontmoet onze Vistage Chairs

Breng zakelijke leiders naar het volgende niveau.

Michelle Jewett | Vistage Chair

Over onze Vistage Chairs

Vistage Chairs zijn ervaren leiders uit verschillende branches, die vol toewijding bijdragen aan het verbeteren van de effectiviteit en de levens van CEO’s en andere beslissers. Het zijn zorgvuldig geselecteerde volleerde zakelijke leiders en mentoren. Rond het hoogtepunt van hun carrière, voelden ze de behoefte een positieve bijdrage te leveren als mentor. Begeleiding door een Vistage Chair creëert een golf-effect dat invloed heeft op de gehele organisatie en de privé-omgeving van onze leden.

Zo kun je Vistage Chair worden

Robert Powell | Vistage Chair

Wat brengt het u een Vistage Chair te hebben?

Het enige belang van een Vistage Chair is uw belang. U profiteert van een zakelijke leider en mentor die zich bewezen heeft, ervaren en onbevooroordeeld is. Vistage Chairs zijn het commitment aangegaan om zichzelf en hun leden continu te ontwikkelen, zodat zij u proactief kunnen ondersteunen met de meest actuele instrumenten, kennis en bronnen die uw business helpen groeien. Deze begeleiding heeft grote impact op uw leven, zowel zakelijk als persoonlijk.

Meer dan 800 Vistage Chairs helpen dagelijks wereldwijd de leiders van vandaag naar hun volgende niveau.

Ontmoet enkele Vistage Chairs en lees waarom zij Chair zijn geworden.

“Ik werk zowel individueel als in een besloten adviesgroep met CEO’s. Ik help de Vistage-leden meer leiding te nemen, bijvoorbeeld op het gebied van strategie, effectiviteit en duurzaamheid, zowel zakelijk als privé. Ik vind het fantastisch om duidelijkheid en lef op te roepen bij CEO’s, zodat ze de moed krijgen om de organisatie verder te brengen. .”

Mark Murphy,
Yorba Linda, California

Vistage Chair sinds 2012
Achtergrond

“Ik help mijn leden door ze te laten vaststellen wie zij zijn, waar zij nu staan als leiders en waar zij heen willen als leiders. Ik zorg ook voor een platform — een plek om te kunnen zijn, van waaruit ze kunnen groeien, steun vinden en veranderingen kunnen doorzetten. Ze hoeven het dan niet helemaal alleen te doen.”

Lance Descourouez
San Francisco, California

Vistage Chair sinds 1998
Achtergrond

“Wat zorgt voor het vrijkomen van iemands motivatie? Wat zorgt voor een goede focus van teamleden die effectief samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken? Wat maakt dat een organisatie productief en agile is? Het zijn juist deze vragen die mij enorm inspireren. Het maakt keer op keer de passie in mij los om Vistage-leden te coachen.”

Dwight Frindt
Seattle, Washington

Vistage Chair sinds 1994
Achtergrond

“Onze leden zijn al sterke beslissers en echte aanpakkers. Toch zijn er dingen waar ze niet zeker genoeg over zijn en die ze laten liggen. Precies op dat punt help ik hen als Chair om in actie te komen en ze naar een volgend niveau te begeleiden. ”

Janet Fogarty
Denver, Colorado

Vistage Chair sinds 1993
Achtergrond

“Mijn aanpak is krachtig, resoluut en vol compassie. Ik heb een militaire achtergrond en heb hard gewerkt om een competente Chair te worden. Ik help mijn leden door ze de mindset van een krijger bij te brengen ten opzichte van hun belangrijkste uitdagingen. Door deze nieuwe mindset durven ze alles aan. Niets houdt ze tegen. ”

Arturo Lopez
Houston, Texas

Vistage Chair sinds 2014
Achtergrond

“Ik geloof heel sterk in de kracht van een groep. Vistage combineert dit met de mogelijkheid om met top-CEO’s en ondernemers te werken om groei en waarde op verschillende vlakken te creëren : zowel   persoonlijk, als voor hun medewerkers en families en de gemeenschap waarin zij leven.”

Linda Gabbard
Atlanta, Georgia

Vistage Chair sinds 2005
Achtergrond

“Mijn missie is om cash in de handen, en balans in de levens van mijn leden te brengen.”

Michael Malone
San Diego, California

Vistage Chair sinds 2005
Achtergrond

“Ik geniet ervan die betrouwbare adviseur te zijn, die vertrouweling. Vanuit een persoonlijk niveau vind ik het heerlijk mijn leden te helpen, hun professionele en persoonlijke doelen te bereiken.”

Robert Powell
Pittsburgh, Pennsylvania

Vistage Chair sinds 2014
Achtergrond

“Een Chair te mogen zijn is een kans om niet alleen impact te hebben op een individu, niet alleen op een team, maar op de medewerkers, op de families thuis van deze mensen, en het golf-effect daar weer van.”

Scott Seagren
Chicago, Illinois

Vistage Chair sinds 2010
Achtergrond

“Ik wilde iets doen dat écht een verschil kon maken voor mensen; iets dat hen werkelijk zou helpen de problemen op te lossen die ik in bedrijven gezien had.”

Mark Taylor
New York City, New York

Vistage Chair sinds 1995
Achtergrond

“Als Vistage Chair heb ik de mogelijkheid om de reis samen met CEO’s te maken. Wanneer je een Chair bent, heb je de mogelijkheid, CEO’s door de jaren heen te zien groeien en ontwikkelen.”

Patty Vogan
Orange County, California

Vistage Chair sinds 2006
Achtergrond

  • *betekent: a.u.b. invullen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden. Zie Privacybeleid van Vistage voor meer informatie.