Download “De 7 wetten van leiderschap voor CEO's”
Lees meer
Win de strijd om talent

 

Heeft jouw bedrijf al te maken met het lastig kunnen vinden van talenten, of verwacht je daar een uitdaging voor de komende jaren?

Vul hieronder jouw gegevens in, dan sturen we je de gratis gids meteen toe! 

 

Hoe je de allerbeste kandidaten werft en vasthoudt

Eerder dit jaar meldde KPMG dat de vraag naar talent in de afgelopen 23 jaar nog nooit zo hoog is geweest. Het aanbod daarentegen is sinds 2017 nog nooit zo laag geweest.

Pandemie en herstel

Nu CEO's zich opmaken voor een postpandemische groei, heeft het werven van nieuwe mensen hun prioriteit. Volgens onze laatste Vistage Confidence Index is 73% van de CEO's van plan om hun personeelsbestand de komende 12 maanden uit te breiden. Maar dat zou best weleens lastig kunnen worden. Veel mensen zijn tijdens de pandemie niet van baan veranderd om zeker te zijn van werk, waardoor bedrijven moeite hadden om vacatures in te vullen. 62% van de CEO's geeft aan dat ze door deze wervingsproblemen niet op volledige capaciteit kunnen werken. Inmiddels draait de 'banencarrousel' weer en hebben de medewerkers de macht. Tegelijkertijd kan het ook lastiger zijn om medewerkers te behouden, omdat voor gewilde medewerkers elders een hoger salaris lonkt.

Download de gids 'Win de strijd om talent' en lees wat de beste manier is om talent te vinden en vast te houden.

De gids

Een toegewijde Vistage Chair

Wat als je toegang zou hebben tot iemand die zo vaak anderen op de weg naar de top begeleidt dat ze het pad als hun broekzak kennen? Iemand die zeer ervaren en opgeleid is (bestaande uit een groep - voormalige - CEO's en bedrijfseigenaren) en zelf ook bergen beklommen heeft? Wij introduceren de Vistage Chair.

Leden over Vistage

Vistage werkt!

De verhalen over de professionele en persoonlijke successen van onze leden bewijzen dat.

Leden over Vistage
Vistage werkt!
Een team van mede-klimmers

De Vistage groep en gemeenschap

Met wie je de klim maakt is net zo belangrijk als de klim zelf. Omring jezelf met andere CEO's die je zullen steunen, uitdagen en aanmoedigen. Elke Vistage-groep wordt met aandacht samengesteld en bestaat uit 12-16 leden van niet-concurrerende bedrijven. Je hebt dus altijd de beste perspectieven.

Jij staat achter hen en zij achter jou. Met elkaar verbonden in doel, vastberadenheid en een gedeelde passie voor succes.

De Vistage groep en gemeenschap
Hoe blijf je een leven lang klimmen?
1
Jouw Vistage peergroup klimt met jou mee
Één keer per maand tref je elkaar om samen met 12-16 andere executives van niet-concurrerende bedrijven te werken aan ieders uitdagingen en kansen
2
Jouw CEO-groep helpt jou om uitdagingen op te lossen en vooruit te komen.
Je krijgt informatie vanuit verschillende perspectieven zodat je de omgeving helder ziet en de beste beslissing kunt nemen
3
Vistage-onderzoek levert bruikbare informatie over de omstandigheden.
Onze sprekers en experts inspireren en geven nieuwe perspectieven.
4
Onze overtuigingen zullen jouw kompas zijn.
Weet precies waar je heen gaat tijdens jouw leiderschapstraject, waar je ook bent op jouw pad.
5
Krijg nieuwe perspectieven en behaal topresultaten.
De reis van de leider naar de top geeft nieuwe uitzichten die inspireren tot de juiste acties voor topresultaten.
De reis naar echt leiderschap is niet gemakkelijk, het is de uitdaging van je leven. Het is voor diegenen die genoeg energie en toewijding hebben om buiten hun comfortzone te gaan. Hoewel iedere CEO zijn eigen reis naar de top heeft hoeven zij het niet alleen te doen.
Jij neemt beslissingen.

Vistage helpt je om slimmere te maken.

 

Breng jouw succes naar een nieuw level. Word lid van een krachtige gemeenschap van CEO's en directeur-eigenaren die elkaar uitdagen en inspireren door het delen van elkaars perspectieven en inzichten. Zo helpen ze elkaar om betere beslissingen te nemen, te groeien in hun leiderschapsrol en niet geheel onbelangrijke betere resultaten te behalen.

Vul hieronder jouw gegevens in. Een van onze Chairs zal dan vrijblijvend contact opnemen voor een nadere kennismaking.

 

Ontdek meer