Download “De 7 wetten van leiderschap voor CEO's”
Lees meer
Centraal in alles staat de Peer (advies)groep.
Centraal in alles staat de Peer (advies)groep.

CEO's, ondernemers en leidinggevenden op hoog niveau hebben veel mensen die hen advies geven, van hun raad van bestuur tot echtgenoten. Anderen hebben belangrijke collega's of zelfs een mentor met wie ze problemen kunnen oplossen… Maar heel weinig bedrijfsleiders hebben een consistent, gestructureerd platform voor onbevooroordeelde feedback. En zeer weinigen hebben een vertrouwelijke omgeving om zorgen, plannen, uitdagingen en kansen uit te werken. Ze willen adviezen die ze kunnen vertrouwen van mensen die ze respecteren.

Vistage peer-adviesgroepen zijn:

 

  • 100% vertrouwelijk

  • Bestaat uit 12-16 bedrijfsleiders (peers) van niet-concurrerende bedrijven

  • Samengesteld uit aangesloten bedrijven in alle bedrijfstakken

  • Een veilig forum om problemen op te lossen en kansen te verkennen

 

 

Vistage peer-adviesgroepen zijn:
Geen enkel onderwerp is verboden terrein

Een sfeer van vertrouwen, steun en aanmoediging

Leidinggevenden weten vaak hoe zwaar de last voelt om alle antwoorden te moeten hebben. Vistage leden halen die antwoorden bij elkaar.

Ze kunnen elk probleem op tafel leggen om samen met hun collega leden aan te pakken. Geen enkel onderwerp is verboden terrein. Als je bereid bent om openhartig te praten over de beslissingen waarmee je te maken hebt, zullen medeleden luisteren, lastige vragen stellen en alle middelen die ze hebben inzetten om je helpen te groeien als leider en je bedrijf te verbeteren.

Meer dan 24.000 leden over de hele wereld rekenen op hun Vistage peer-adviesgroep om hen te helpen betere beslissingen te nemen, betere leiders te zijn en betere resultaten te behalen.

Een sfeer van vertrouwen, steun en aanmoediging
ervaren bedrijfsleiders, van wie velen zelf voormalige CEO's zijn

Een CEO-coach (Vistage-voorzitter) faciliteert de groep

Chairs zijn ervaren bedrijfsleiders, van wie velen zelf voormalige CEO's zijn. Ze zijn deels facilitator, deels coach en zetten zich volledig in voor het succes van elk lid. Ze stimuleren de denkkracht van de groep, kaderen problemen, begeleiden discussies en houden de bijeenkomsten gefocust en productief. Leden ontmoeten hun Chair individueel voor 1-op-1 executive coaching-sessies, een gelegenheid om dieper in te gaan op de kwesties die ze het liefst willen onderzoeken.

Een CEO-coach (Vistage-voorzitter) faciliteert de groep
Vistage leden verslaan hun concurrenten

Bedrijven die lid zijn van Vistage groeien 2,2 keer sneller dan gemiddeld volgens een onderzoek uit 2017 op basis van gegevens van Dun & Bradstreet.

60+
jaar
24k
leden
2.2x
snellere groei

Wat onze leden zeggen

Tim van der Horst
Tim van der Horst
directeur OnLogic Europe

Wat de opzet van Vistage zo bijzonder maakt , is dat het een vertrouwde en veilige omgeving creëert. Onderling vertrouwen is essentieel.

Toine Overgraag
Toine Overgraag
directeur Westerlay Orchids

Mijn investering is een hele dag in de maand. Voor mij de beste en meest waardevolle tijd !

Lees verder

Waarom iedere CEO een Peer adviesgroep nodig heeft

Download onze white paper

Klaar voor succes op een heel nieuw niveau?

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Lees meer
Klaar voor succes op een heel nieuw niveau?

Ontdek meer